Γραφτείτε στο Newsletter της εταιρίας μας, για να ενημερώνεστε για όλες τις σημαντικότερες εξελίξεις μας.
 
Το Email σας:

 
 
Η εταιρία ΚΗΡΟΠΛΑΣΤ, ξεκίνησε τη λειτουργία της αρχικά με την παραγωγή κεριών εκκλησιαστικού τύπου. Η συνεχής αυξανόμενη ζήτηση των κεριών καθώς και η εφαρμογή τους σε πολλές εκδηλώσεις της ζωής μας, έκαναν την κατανάλωση των κεριών αναγκαία για κάθε ελληνικό σπίτι.
 
Έτσι, η ΚΗΡΟΠΛΑΣΤ επεκτάθηκε και σε άλλες εφαρμογές, όπως: διακοσμητικά, πασχαλινά, αρωματικά, αντικαπνικά, γάμου, βάπτισης, αντικουνουπικά κ.λ.π. πάντα με άριστη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές.
Ο διαρκής έλεγχος των προϊόντων της, η εξαιρετική ποιότητά τους, η συνέπεια στην εξυπηρέτηση των πελατών και οι ανταγωνιστικές τιμές, καθιέρωσαν την ΚΗΡΟΠΛΑΣΤ σαν μια από τις πιο γνωστές εταιρίες στον χώρο των κεριών, όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό, στην Ευρώπη και σε τρίτες χώρες, όπου κάνει εξαγωγές.
 
Ο καταναλωτής μπορεί να βρεί σήμερα το προϊόν σε κάθε σημείο πώλησης ποι κινείται καθημερινά (μεγάλα σούπερ μάρκετ, είδη οικιακής χρήσεως, είδη δώρων, ψιλικά, παντοπωλεία κ.λ.π.).
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους συνεργάτες μας, για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρία και στα προϊόντα μας, χρόνια τώρα, και με την ευκαιρία να καλωσορίσουμε όλους τους μελλοντικούς συνεργάτες μας. Με γνώμονα την αρμονική συνεργασία και πρωτοπορία.
 

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ Θ. | ΒΙΟΤ. - ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΕΡΙΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ | ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 37173205000 | Λ. ΕΛΛ. ΓΕΩΡΓ. ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΠΟΛΛΥΓΥΡΟΥ | ΤΗΛ: +30 2310472021